Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Mai 17, 2012, 12:10:54
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăţi: Forumul PubliSite.ro este acum la dispozitia utilizatorilor pentru a afla sau intreba diverse lucruri legate de Publisite.ro precum si de categoriile prezente.

+  Forum.PubliSite.ro
|-+  Categorii discutii
| |-+  Discutii despre utilizarea PubliSite.ro
| | |-+  Se pot redirectiona mesajele primite de la cei interesati de anunturile mele?
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: Se pot redirectiona mesajele primite de la cei interesati de anunturile mele?  (Citit de 1615 ori)
Madalina S.
Vizitator

Adresa de email
« : Septembrie 19, 2008, 02:14:40 »

As dori daca este posibil ca aceste mesaje (cereri )sa fie redirectionate catre o alta adresa de emaiil.

Ca sa le pot raspunde ar insemna ca unul dintre angajatii mei sa cunoasca parola, iar eu nu imi doresc aceasta.

Credeti ca ma puteti ajuta?
Memorat
admin
Vizitator
« Răspunde #1 : Septembrie 19, 2008, 02:16:05 »

In prezent PubliSite trimite un mesaj tip alerta ( la adresa pe care o aveti stocata in pagina http://www.publisite.ro/mypublisite/date_personale.php ) de fiecare data cand primiti un mesaj de la cei interesati de anunturile dvs.

Pentru a primi aceste alerte la o alta adresa de email trebuie sa modificati adresa de email cu una noua.

Totusi aceste alerte nu permit un raspuns folosind functia reply a programului de email, fiind necesara accesarea paginii http://www.publisite.ro/mypublisite/anunturile_mele.php pentru a raspunde.

Din pacate in momentul de fata aceasta este singura modalitate de raspuns, dar vom lua in calcul si introducerea altor modalitati de raspuns.
Memorat
Pagini: [1] Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!