Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Mai 17, 2012, 12:12:11
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăţi: Forumul PubliSite.ro este acum la dispozitia utilizatorilor pentru a afla sau intreba diverse lucruri legate de Publisite.ro precum si de categoriile prezente.

+  Forum.PubliSite.ro
|-+  Categorii discutii
| |-+  Discutii despre utilizarea PubliSite.ro
| | |-+  De ce imi sunt sterse anunturile?
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Trimite acest subiect Imprimă
Autor Subiect: De ce imi sunt sterse anunturile?  (Citit de 1314 ori)
Dragos
Vizitator

Adresa de email
« : August 12, 2008, 02:30:12 »

Buna ziua,

Intrebarea mea este de ce imi sunt sterse anunturile, o parte din ele. Din cate imi amintesc nu am limita la numar de mesaje inca 24 de zile.

Va multumesc si astept raspunsul dvs.
Memorat
admin
Vizitator
« Răspunde #1 : August 12, 2008, 02:32:07 »

Introducerea unui numar repetat de anunturi identice atrage dupa sine stergerea celor suplimentare conform regulilor prezente la pagina http://www.publisite.ro/conditii.php , paragraful 1 (...Continutul unui anunt trebuie sa se incadreze in categoria aleasa. De exemplu un anunt pentru un telefon mobil prezent in categoria "Apartamente" va fi sters sau introdus in categoria corespunzatoare.)

Daca in continuare va simtiti nedreptatit, va rugam sa ne trimiteti un mesaj si vom analiza in detaliu situatia anunturilor sterse.
« Ultima modificare: Februarie 18, 2009, 02:36:06 de către Admin PubliSite.ro » Memorat
Pagini: [1] Trimite acest subiect Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!